fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Rezervované

ZÁLESIE, priestranný stavebný pozemok 992 m2 – v strede obce

165 000 €
Lokalita Zálesie
Ulica Zálesie
Rozloha pozemku 992 m2
Typ Pozemok - bývanie

REZERVOVANÉ! Táto nehnuteľnosť si práve našla svojho majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj, rovinatý stavebný pozemok v strategickej, centrálnej časti Zálesia. Pár krovov od vybavenosti, v susedstve zástavby rodinných domov, no mimo ruchu hlavej cesty. Na pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu a prístup je cez obecnú cestu. Zálesie so svojim pokojným vidieckym charakterom, blízkosťou prírody povodia Malého Dunaja, ľahkou dostupnosťou Hlavného mesta dvoma smermi, sa stáva čoraz obľúbenejšou prímestskou obcou Bratislavy. Zaujímavá príležitosť na stavbu vášho domu, na veľmi dobre orientovanom a priestrannom pozemku, za férovú cenu!

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• Okružná ulica, Zálesie, okres Senec
• veľkosť pozemku: 992 m2
• IS na pozemku: elektrina

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• šírka pozemku: 17 m2
• dĺžka pozemku: 55 m2
• obdĺžnikový tvar pozemku, bez oplotenia
• rovinatý charakter

AKÉ JE OKOLIE:
• Zálesie – príjemná obec s bohatou prírodou len 15 km na východ od Bratislavy, ktorá ponúka pokojné vidiecke prostredie s moderným charakterom. Lesy, polia, jazerá, bicyklovanie, rybárčenie, lodenica na Malom Dunaji, obľúbené Korzo Zálesie, park Zálesíčko, rozhľadňa Hniezdo ale i pekné ihrisko pre deti na námestí. Zálesie vám ponúkne pokoj a pohodu vždy keď prídete domov z mesta.
Obec má výhodné napojenie do Bratislavy z oboch strán či už cez Ivanku pri Dunaji alebo Most pri Bratislave, za pár minút ste na D4/R7, alebo na D1.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Výborná poloha v rámci obce, v strede pri občianskej vybavenosti, autobusoch, škôlke, žiadne vzdialené okrajové časti. Výhodný tvar a orientácia pozemku, prístup cez obecnú cestu. Priestranný pozemok za veľmi dobrú cenu za m2!

CENA:
165 000 EUR / pozemok

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie vášho nového pozemku.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


ZÁLESIE, priestranný stavebný pozemok 992 m2 – v strede obce