fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

VAVILOVOVA, 3-i byt, 76 m2 – začiatok Petržalky, VÝHĽAD NA HRAD

207 500 €
Lokalita Bratislava - Petržalka
Ulica Vavilovova
Počet izieb 3
Výmera 76 m2
Poschodie 6
Konštrukcia budovy Panel
Stav Pôvodný

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária, exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt, v jednej z najviac žiadaných lokalít Petržalky. Lukratívny úplný začiatok sídliska, pri novej električkovej trati, s „nadupaným“ panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Pohľad z okna si budete užívať. Súkromné výhľady na Bratislavský hrad, Kamzík, nový bratislavský Downtown, či mosty, vám dožičia pocit, ako by ste bývali v jednom z luxusných mestských apartmánov. Naozaj krásne, nerušené výhľady z každej izby sú veľkou hodnotou tejto nehnuteľnosti!
Samotný byt je v pôvodnom stave, na ktorom bola zahájená rekonštrukcia, ktorá už nebude zrealizovaná. Preto je byt vhodný pre klientov, ktorí chcú kúpiť byt a majú ambíciu rovno realizovať prerábku interiéru podľa svojho vkusu. Byt po dokončení vďaka svojej perfektnej lokalite, bezkonkurenčným výhľadom, žiadanej dispozícií a nízkym nákladom okamžite stúpne na cene.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• Bratislava V, Petržalka – Vavilovova ulica
• 3-izbový byt s loggiou
• pôvodný stav
• panel / zateplenie
• celková plocha: 76,14 m2 (byt 69,21 m2 + loggia 4,93 m2 + pivnica 2 m2)
• 6. poschodie / 12
• výťah
• parkovanie – v okolí bytového domu
• kúrenie – ústredné
• pivnica

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná
• linoleum
• pôvodná murovaná kúpeľňa
• samostatná toaleta

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na Sever / Juh
• pivnica na poschodí pri byte
• mesačné prevádzkové náklady bytu sú 120 EUR správca + elektrina
• pozemok pod bytovým domom je v podielovom vlastníctve
• zrekonštruované a pravidelne udržiavané spoločné priestory – zateplenie fasády, zrekonštruovaná strecha, prerobené výťahy, nová vchodová brána a schránky

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• začiatok Petržalky – veľmi vyhľadávaná, strategická lokalita pri nákupnom centre TPD s výbornou ponukou služieb a občianskej vybavenosti. Revitalizovaná časť sídliska s novou električkovou traťou, v susedstve novostavieb s množstvom obchodných prevádzok. Aupark, Sad Janka Kráľa, nábrežie Dunaja, ale aj centrum mesta len pár minút pešo od vášho bytu. Neďaleko domu sa nachádza zastávka autobusu a električky, materská škôlka, škola, ihrisko, obchody. Poteší vás tiež rýchly prístup na obchvat.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Táto nehnuteľnosť má výrazný potenciál, ktorý ponúka len zopár bytov v Petržalke. A to široký, nerušený výhľad na celé mesto. Toto je to čo môže byť vaše, luxusný výhľad z každej izby. Toto nikdy byt v strede sídliska nebude mať a preto je táto prvá línia v Petržalke považovaná za rozumnú investíciu. Byt ponúka krásny priestor, bez priechodných izieb, ktorý po zrealizovaní rekonštrukcie, len podčiarkne výnimočnosť miesta. Čistý upravený stav bytového domu, náklady pod kontrolou, stredové poschodie, v súčasnosti veľmi dopytovaná poloha pri novej električkovej trati, to sú ďalšie plusové body tohto bytu.
Odporúčame, ako zaujímavý byt pre ľudí čo vedia čo chcú. Neboja sa zhmotniť svoj vkus, chcú prerábať, no potom budú hrdí na svoj domov s unikátnou bratislavskou kulisou za oknami.

CENA:
207 500 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV– vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


VAVILOVOVA, 3-i byt, 76 m2 – začiatok Petržalky, VÝHĽAD NA HRAD