fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

TUPOLEVOVA, 4-i byt, 87 m2 – rekonštrukcia, pri Chorvátskom ramene

269 500 €
Lokalita Bratislava - Petržalka
Ulica Tupolevova
Počet izieb 4
Výmera 87 m2
Poschodie 2
Konštrukcia budovy Panel
Stav Úplne prerobený

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária, exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4- izbový byt po rekonštrukcii v obľúbenej centrálnej časti Petržalky, v susedstve Chorvátskeho ramena. Žiadaná dispozícia bytu, prerobený interiér, plne zrekonštruovaný bytový dom s udržiavanou predzáhradkou. Perfektná rodinná lokalita Petržalky! Množstvo zelene, bytový dom má výhodné umiestnenie mimo akejkoľvek rušnej cesty, pár krokov od prírodného prostredia pozdĺž vodného kanálu s obľúbenou promenádou. Príjemná, tichá lokalita s absolútne ukážkovou pešou dostupnosťou vybavenosti. Obchody, ihriská, školské zariadenia, Petržalská plaváreň, skatepark, zdravotné stredisko, kostol a mnoho ďalšieho budete mať pohodlne pri dome. Už teraz je táto časť sídliska vysoko žiadaná, no po dovybudovaní električkovej trate, ktorá bude mať zastávku neďaleko, stúpne celá lokalita ešte viac na hodnote a vy budete v centre mesta luxusne za 5 minút.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava V, Petržalka – Tupolevova ulica
4-izbový byt s loggiou
komplet rekonštrukcia
panel / zateplenie
celková plocha: 87,03 (byt 81,69 m2 + loggia 3,67 m2 + pivnica 1,67m2)
2. poschodie / 8
výťah
parkovanie v okolí bytového domu
kúrenie – ústredné, vyregulované
pivnica

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu
• vymenené interiérové dvere a zárubne
• bezpečnostné vchodové dvere Sherlock
• plávajúce podlahy, dlažba
• stierky
• čiastočne prerobená elektroinštalácia
• zasklená loggia fínskym systémom
• kúpeľňa so sprchovým kútom
• samostatná toaleta
• rohová kuchynská linka

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na Juh / Sever
• optika T-com
• mesačné prevádzkové náklady bytu sú 136 EUR správca + elektrina
• pozemok pod bytovým domom je v podielovom vlastníctve
• zrekonštruované a pravidelne udržiavané spoločné priestory- zateplenie fasády, zrekonštruovaná strecha, vymenený výťah, nové vchodové brány a schránky, plastové okná v spoločných priestoroch

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• centrálna časť Petržalky – veľmi vyhľadávaná časť s výbornou ponukou služieb a občianskej vybavenosti. Neďaleko domu sa nachádza zastávka MHD, materská škôlka, škola, centrum voľného času, ihrisko, zdravotné stredisko, plaváreň. Výborná možnosť nakupovania – Kaufland, Kraj, Lidl, Tesco… Poteší vás tiež rýchly prístup na obchvat, či neďaleká zastávka MHD. Byt ponúkne výborné zázemie aj pre ľudí dochádzajúcich do Rakúska.

• Príjemný pocit z nového bytu vám podporí krásne prírodné prostredie v tesnej blízkosti. Urastenú zeleň nájdete rovno pod oknami. Chránenú krajinnú oblasť, jazero Draždiak, bežecké trate, športovo-rekreačný areál budete mať krátkou prechádzkou od svojho bydliska. Vďaka svojej strategickej polohe všetko nájdete pohodlne, pár minút od domova.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Veľkou hodnotou tohto bytu je jeho lokalita, v ktorej sa nachádza. Ak ste rodina s deťmi, hľadajúca naozaj príjemné miesto v Petržalke, tak aby ste sa cítili bezpečne, mali pod oknami prírodu, ihrisko, pár minút obľúbenú Monsters cafe, nové detské ihriská, či kvalitné školy toto miesto si vás získa. Chválime stav bytu, ktorý je čistý, zrekonštruovaný, plne funkčný, bez nutnosti investovania. Nasťahujete sa a bývate. Taktiež stav bytového domu je ukážkový.

Táto ponuka v sebe spája viac žiadaných atribútov – 8 poschodová bytovka, nie terasový dom, preferované stredové podlažie, výborný zrekonštruovaný stav, lokalita mimo rušnej cesty, náklady pod kontrolou a zeleň v priamom dosahu, tak dlho nečakajte.

CENA:
269 500 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV– vážime si naších klientov a preto všetky štandartné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


TUPOLEVOVA, 4-i byt, 87 m2 – rekonštrukcia, pri Chorvátskom ramene