fbpx
Norbert Hrnčiar

Norbert Hrnčiar

0904 441 441 hrnciar@sirius.sk
Predaj Predané

TOVÁRENSKÁ, výnimočné parkovacie státie 20 m2 – v novostavbe SKY PARK

50 000 €
Lokalita Bratislava - Staré Mesto
Ulica Továrenská
Stav Novostavba

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj jedinečné garážové parkovacie miesto v lukratívnej časti Starého Mesta, priamo v novostavbe SKY PARK. Nachádza sa na -1. poschodí vo veži III, len kúsok od výťahov a ide o jedno z najlepších parkovacích státí v SKY PARKU vôbec!

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• Bratislava I, Staré Mesto – Tovarenská ulica 14
• SKY PARK veža III
• -1.poschodie
• číslo státia 1.322
• výmera státia: 14,33 m2
• výmera státia vrátane manipulačného priestoru: 19,60 m2

Z NÁŠHO POHĽADU:

Toto státie má neopakovateľnú polohu – a to jednak tým, že má pred sebou križovatku komunikácií a teda pred ním nie je žiadne ďalšie parkovacie státie. Má tak voľnú plochu na manévrovanie pri parkovaní a vyparkovávaní. Ďalším plusom je, že sa nachádza len kúsok od výťahov a tiež vjazdu/výjazdu do garáže na -1. poschodí. No hlavným dôvodom výnimočnosti tohto státia je, že má pozdĺž jednej strany 90 cm široký manipulačný priestor len pre toto státie (nie je to žiaden chodník, kadiaľ by prechádzali ľudia), vďaka ktorému má toto státie k dispozícii takmer 20 m2. Zaparkujete na ňom bez akýchkoľvek problémov aj tie najväčšie SUV autá. Nachádza sa v lokalite mesta s už teraz komplikovaným parkovaním a do budúcna to bude len a len horšie, a zároveň v novostavbe s klientelou, ktorá vyhľadáva len to najlepšie. Očakávame preto, že sa táto ponuka u nás dlho neohreje.

CENA:
50 000 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV– vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie státia a prepis potrebných dokumentov u správcu.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0904 441 441
hrnciar@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


TOVÁRENSKÁ, výnimočné parkovacie státie 20 m2 – v novostavbe SKY PARK