fbpx
Norbert Hrnčiar

Norbert Hrnčiar

0904 441 441 hrnciar@sirius.sk
Predaj Predané

TÁ NAJLEPŠIA dispozícia 3i bytu – až 74 m2 s loggiou v 8 posch.DOME

225 000 €
Lokalita Bratislava - Petržalka
Ulica Budatínska
Počet izieb 3
Výmera 74 m2
Poschodie 1
Konštrukcia budovy Panel
Stav Úplne prerobený

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka ideálny byt pre mladú rodinu alebo pár, hľadajúci presvetlený, šikovne dispozične riešený a veľký byt, ktorý si nevyžaduje žiadne ďalšie investície – navyše je hneď voľný, stačí sa len nasťahovať.
Ide o najvyhľadávanejší typ 3-izbového bytu s loggiou, ktorý sa nachádza len v 8-poschodovom dome. Je rozdelený na dennú a nočnú časť bytu, má širokú kuchyňu s miestom pre jedálenský stôl a priestrannú obývaciu izbu. Ďalším plusom je veľká kúpeľňa a orientácia bytu na dve svetové strany. Plusom v tomto prípade je aj tichý zelený vnútroblok.
Byt sa nachádza v čistom a zrekonštruovanom bytovom dome s malým počtom susedov – len jeden ďalší sused na poschodí. Svojou polohou v blízkosti prírody, všetkou potrebnou občianskou vybavenosťou, ihriskami, školami a škôlkami doslova na skok, a zároveň rýchlou dopravnou dostupnosťou do centra mesta, je predurčený pre mladé rodinky s deťmi.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• Bratislava V, Petržalka – Lúky – Budatínska ulica
• 3-izbový byt
• zasklená loggia v kuchyni
• celková plocha: 73,55 m2 (byt 68,28 m2 + loggia 3,61 m2 + pivnica 1,66 m2)
• 1. poschodie / 8
• orientácia bytu na severo-východ, juho-západ
• panelový zateplený bytový dom
• výťah
• ústredné kúrenie
• pivnica na prízemí v rámci spoločných priestorov. Ide o rožnú pivnicu s dvoma murovanými priečkami
• vyhradené parkovanie len pre rezidentov na veľkom parkovisku pred bytovým domom

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• byt prešiel v roku 2010 rekonštrukciou:
– plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vnútornými žalúziami v celom byte
– zasklenie loggie tiež plastovými oknami (v r.2019)
– nové radiátory v celom byte + digitálne merače kúrenia
– murované jadro
– nová sanita, armatúry
– menené rozvody vody, odpadu a elektriny (v kuchyni, kúpeľni a WC)
– nové vypínače a zásuvky (v celom byte)
– keramická podlaha v kúpeľni, na WC, na chodbe a v hale, rovnako aj v kuchyni
– laminátová podlaha vo všetkých troch izbách
– interiérové dvere a zárubne
– vstavaná skriňa v hale
–vystierkované steny a stropy, nová maľovka (v r.2020)
– bezpečnostné dvere Sherlock
– audiovrátnik
• veľká priestranná kuchyňa (cca 9 m2) s miestom aj pre jedálensky stôl, s výstupom na zateplenú a zasklenú loggiu
• kuchynská linka s dostatkom úložného a pracovného priestoru, vybavená elektrickou rúrou s plynovou varnou doskou, digestorom a umývačkou riadu
• veľká obývacia izba (vyše 19 m2) a dve plnohodnotné spálne (takmer 12 m2 a 14 m2)
• kúpeľňa s vaňou, umývadlom, miestom pre práčku, skrinkou a zrkadlom s úložným priestorom
• samostatné WC

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• výborné hospodárenie bytového domu a jeho vlastníkov, čomu svedčí vzhľad a jeho zrenovovaný stav a pritom nízke mesačné prevádzkové náklady. Tie sú v tomto prípade pri 4 osobách LEN 134 EUR (z toho fond opráv je 48,30 EUR, a zvyšok správa, voda a kúrenie, odpad, upratovanie, výťah …)
• vyregulované kúrenie
• panelový bytový dom z roku 1981
• v rámci bytového domu bolo už zrekonštruované:
– zateplenie a fasáda bytového domu
– nová strecha
– zrekonštruované loggie
– nový výťah
– nové schránky
– nová vstupná bezpečnostná brána na čip
– nové zvončeky a audiovratník
– vynovené spoločné priestory
– zateplené stropy chodieb na prízemí
– plastové okná na spoločných priestoroch
• spoločná uzamykateľná kočikáreň / bicyklovňa na prízemí
• optický internet a televízia
• bytový dom je situovaný mimo rušných ulíc. Medzi Budatínskou ulicou a bytovým domom je veľké parkovisko s vyhradeným parkovaním pre rezidentov. Z druhej strany bytového domu je rozľahlý park plný zelene, vzrastlých stromov a kríkov, chodníkov a lavičiek. Nachádza sa tu aj viacero ihrísk
• byt je predajom voľný
• list vlastníctva k bytu je čistý, bez tiarch
• byt sa predáva spolu so spoluvlastníckym podielom na zastavanom pozemku pod bytovým domom
• zariadenie bytu je po dohode s majiteľom možné ponechať. Ak nebude záujem, byt sa odovzdá vyprataný

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• UDRŽIAVANÉ OKOLIE – okolie bytového domu je nadštandardne udržiavané a čisté. Rodinky ocenia viaceré ihriská pre deti vo vnútrobloku, možnosti prechádzok v parkoch plných zelene mimo rušných ulíc.
• KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – už najbližšie okolie ponúka moderný mestský spôsob života, s výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu viaceré potraviny, supermarkety, či obchodné centrá (Danubia, Galéria), kaviarne, reštaurácie, zdravotné strediská a tiež nemocnica či veterinárne kliniky. Rovnako vám tu nebude chýbať v pešej dostupnosti kostol, pošta, lekáreň aj banky.
• DOSTUPNOSŤ – výborná dopravná infraštruktúra. Ľahká a rýchla dostupnosť autom do centra mesta, ako aj na obchvat či diaľnicu po Panónskej či Dolnozemskej ulici. Zastávky MHD pár minút na peši (zastávky ZŠ Budatínska, Lúky II – s pravidelnými spojmi číslo 59, 93, 98, 99, N93, N99) a ďalším veľkým bonusom tejto lokality bude nová električková trať, ktorá tu čoskoro pribudne a ktorá ešte viac spríjemní a zrýchli cestovanie do centra mesta.
• VHODNÉ PRE DETI – v okolí ulice Budatínska priamo v rámci zeleného vnútrobloku sa nachádza hneď niekoľko škôl (ZŠ Budatínska, Cirkevná ZŠ, Súkromná ZŠ pre intelektovo nadaných žiakov, Stredná zdravotnícka škola, Súkromná základná umelecká škola, …), škôlok a jasličiek pre deti. Ďalej tu nájdete množstvo voľnočasových aktivít športový areál, futbalové a tenisové ihrisko, ihrisko Jama ako aj ďalšie viaceré moderné ihriská pre menšie, no aj viac-účelové ihriská pre staršie deti. Netreba sa báť áut a rušných ciest – cesta do školy, či škôlky len po chodníku v rámci vnútrobloku je bezpečná a otázkou pár minút.
• NA SKOK DO PRÍRODY – či už na pešo, na kolobežke alebo bicykli, doslova len pár minút a ste na Dunajskej hrádzi alebo pri jazere Draždiak.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Byt si vás získa presvetlením, výhľadom do vnútrobloku, čistotou interiéru a svojou polohou, ktorú ocenia najmä rodiny – ideálne miesto pre rodinky s deťmi a ľudí milujúcich aktívny životný štýl či už na bicykli, pri behu, či prechádzkach s deťmi alebo domácim maznáčikom.
Šikovná dispozícia, veľké izby a malý počet susedov v dome, predurčuje tento byt pre mladú rodinu hľadajúcu kvalitné a pokojné bývanie. Navyše okolie poskytuje všetko potrebné – v bezprostrednej blízkosti kompletná občianska vybavenosť, športové ihriská, školy, škôlky. Výborná dostupnosť do centra mesta alebo na nákupy, či do neďalekého Rakúska. Dohodnite si obhliadku medzi prvými!

CENA:
225 000 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0904 441 441
hrnciar@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


TÁ NAJLEPŠIA dispozícia 3i bytu – až 74 m2 s loggiou v 8 posch.DOME