fbpx
Norbert Hrnčiar

Norbert Hrnčiar

0904 441 441 hrnciar@sirius.sk
Prenájom Prenajaté

ŠANCOVÁ, 2i byt, 67 m2 – súkromný dvor, centrum mesta s parkovaním

620 € / mes.
Lokalita Bratislava - Staré Mesto
Ulica Šancová
Počet izieb 2
Výmera 67 m2
Poschodie 1
Konštrukcia budovy Tehla
Stav Úplne prerobený

PRENAJATÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového nájomcu.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na prenájom priestranný 2-izbový byt v Starom Meste, orientovaný na dve svetové strany v TEHLOVOM BYTOVOM DOME. K nasťahovaniu je ihneď k dispozícii. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Zamilujte sa do mestského života – pefektná lokalita Vám to priamo ponúka. Víkendový nákup zeleniny na Miletičke, ranná káva v kaviarni, pohdlný nákup v neďalekom OC Centrál a piatkové pivo s priateľmi napešo v Klubovni.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava I, Staré Mesto – Šancová ulica
2-izbový byt s pavlačou
celková plocha: 67 m2
1. poschodie / 6
bez výťahu
parkovanie – vo dvore bytového domu
kúrenie – ústredné
bez pivnice
súkromná časť pavlače

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná
• plávajúca podlaha / dlažba
• bezpečnostné dvere
• kuchynská linka vybavená plynovým sporákom a umývačkou riadu
• samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a s práčkou
• zariadenie a nábytok ako na fotkách: sedacia súprava, jedálenský stôl so stoličkami, komoda, konferenčný stolík, knižnica, TV, manželská posteľ, šatníková skriňa, bielizník…
• pavlač so záhradným posedením

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu SV-JZ
• ihneď k dispozícii
• byt sa prenajíma kompletne zariadený

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• NA DOSAH CENTRA MESTA – obľúbená, strategická časť mesta so svojou príjemnou atmosférou, urastenou zeleňou a perfektnou dostupnosťou služieb. Auto nebudete potrebovať, všade budete mať blízko. Na nákup, kávu, pracovné stretnutie si jednoducho zájdete pešo, či na bicykli.
• ŠIROKÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – plnú občiansku vybavenosť nájdete v priamom okolí vášho bydliska. Veľmi výhodná poloha ponúka šikovné napojenie MHD do všetkých mestských častí. Neďaleko OC Centrál, tržnica, supermarkety, zdravotnícke a športové zariadenia, trh Miletička.
• PRÍRODA NA DOSAH – priamo pri dome sa nachádza pokojný vnútroblok s urastenou zeleňou, pre väčšie vyžitie je k dispozícií neďaleká Koliba

Z NÁŠHO POHĽADU:
Tento byt na prenájom hodnotíme ako, veľmi príjemnú vyváženú ponuku. Novým nájomcom ponúka štedrú metráž, veľké priestranné izby, ktoré disponujú množstvom úložného priestoru. Praktické vonkajšie posedenie, komplet zariadenie interiéru, atmosféru mestskej tehlovej bytovky a v neposlednom rade možnosť pohodlného parkovania vo dvore, označujemeako najväčšie plus tejto ponuky.

CENA:
620 EUR / mesiac vrátane energií

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – u nás províziu za prenájom neplatíte!

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0904 441 441
hrnciar@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


ŠANCOVÁ, 2i byt, 67 m2 – súkromný dvor, centrum mesta s parkovaním