fbpx
Miroslav Kohout

Miroslav Kohout

0904 517 404 kohout@sirius.sk
Predaj Predané

ROBOTNÍCKA, dvojgarsónka, 42 m2 – LOGGIA, TOP LOKALITA

116 500 €
Lokalita Bratislava - Nové Mesto
Ulica Robotnícka
Počet izieb 2
Výmera 42 m2
Poschodie 2
Konštrukcia budovy Panel
Stav Pôvodný

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj veľkú slnečnú dvojgarsónku v pôvodnom stave, ktorá je ideálna pre všetkých ľudí, ktorí chcú bývať v dobrej lokalite a svoje bývanie si chcú upraviť presne podľa svojich predstáv, len pár minút pešo od obchodného centra Centrál, Trnavského mýta, či Zimného štadiónu. Preferovaná LOKALITA ŠIRŠIEHO CENTRA poteší dynamických, mestských klientov.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava III, Nové Mesto – Robotnícka ulica
dvojgarsónka
pôvodný stav
panel
celková plocha: 41,7 m2 (byt 31,5 m2 + loggia 9 m2 + pivnica 1,2 m2)
2. poschodie / 6
výťah
pivnica
loggia
parkovanie – v okolí bytového domu

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• pôvodný stav
• drevené okná
• kúrenie – ústredné
• drevené parkety v izbách
• dlažba v kúpeľni

BYTOVÝ DOM:
• obvod panel / priečky tehla
• žiadne nosné priečky, možná zmena dispozície
• vstupná brána na magnetický čip
• zrekonštruovaný výťah

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu J / Z
• mesačné náklady 86 EUR / správa a fond opráv
• možnosť parkovania v okolí bytového domu

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• RÝCHLA DOSTUPNOSŤ – príjemná a pokojná lokalita, najbližšia zastávka električky približne 3 minúty chôdze od domu, výborné napojenie MHD.
• KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti, najbližšie potraviny rovno pri bytovom dome, niekoľko sto metrov poliklinika, reštaurácie, kaviarne, v pešej dostupnosti mnoho nákupných možností – Tržnica, OC Central aj OC Polus, LIDL, …
• ŠPORTOVÉ AKTIVITY – niekoľko minút pešo od obľúbených športovísk – NTC (squash, tenis, bedminton, fitness, …), Zimný štadión, Tehelné pole, …

Z NÁŠHO POHĽADU:
Mestská časť Nové Mesto – okolie Trnavského mýta je vyhľadávanou lokalitou najmä pre svoju rýchlu dostupnosť do centra, výborné napojenie MHD a plnú občiansku vybavenosť. Obchody, reštaurácie, školy, banky, lekárov či trh máte doslova na skok od domu a všade sa dostanete pešo. Nákupy vybavíte v neďalekom obchodnom centre Centrál, v Lidli, v tržnici… Samotný byt je pomerne priestranný a ponúka výhodnú zmenu dispozície. Vďaka pôvodnému stavu si urobíte rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a získate moderné mestské bývanie naozaj len kúsok od centra, avšak s maximálnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti.

CENA:
116 500 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť
0904 517 404
kohout@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


ROBOTNÍCKA, dvojgarsónka, 42 m2 –  LOGGIA, TOP LOKALITA