fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

OSUSKÉHO, 2-i byt, 55 m2 – rekonštrukcia, ORIENTOVANÝ DO DVORA, zeleň

114 990 €
Lokalita Bratislava - Petržalka
Ulica Osuského
Počet izieb 2
Výmera 55 m2
Poschodie 1
Konštrukcia budovy Panel
Stav Po rekonštrukcii

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

V týchto dňoch je na tejto nehnuteľnosti vysoký dopyt po obhliadkach. Ak ešte váhate dajte nám o sebe vedieť, onedlho môže byť tento byt už predaný!

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka slnečný2 izbový byt po vkusnej rekonštrukcii. Výborne situovaný par minút pešo od Námestia hraničiarov, v príjemnej lokalite plnej urastenej zelene. Celý byt sa teší slnečnej orientácii a výhľadom do tichého vnútrobloku. Šikovná dispozícia bytu, bez priechodných izieb, drevené parkety, kvalitné bezpečnostné dvere Adlo, harmonická nová kúpeľňa, Vám vytvoria hrejivý pocit domova už po vkročení do bytu. Veľkým plusom je tiež už zrealizovaná rozsiahla rekonštukcia spoločných priestorov.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava V, Petržalka– Osuského ulica
2-izbový byt bez balkónu
rekonštrukcia
panel / zateplenie
celková plocha: 54, (byt 52,91 m2 + pivnica 1,81 m2)
1. poschodie / 12 (nie prízemie)
výťah
parkovanie v okolí bytového domu
kúrenie – ústredné, vyregulované
pivnica

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná
• nové interiérové dvere
• bezpečnostné vchodové dvere Adlo
• drevené parkety, dlažba
• kúpeľňa so sprchovým kútom
• samostatná toaleta
• rolldor
• kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na JZ
• na poschodí sa nachádza uzamykateľná chodba
• prevádzkové náklady bytu (107 EUR správca + elektrina)
• pozemok pod bytovým domom je v podielovom vlastníctve
• byt je predajom voľný
• zrekonštruované spoločné priestory

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• centrálna časť Petržalky – veľmi vyhľadávaná časť okolia Námestia hraničiarov s výbornou ponukou služieb a občianskej vybavenosti. Priamo pri dome sa nachádza zástavka MHD, Materská škôlka, centrum voľného času, ihrisko, Zdravotné stredisko. Neďaleko Základná škola, výborná možnosť nakupovania – Kaufland, Tesco… Poteší Vás tiež rýchly prístup na obchvat, či neďaleká zástavka električky.
• Príjemný pocit z nového bytu Vám podporí krásne prírodné prostredie v tesnej blízskosti. Urastenú zeleň nájdete rovno pod oknami. Krátkou prechádzkou sa dostanete k dostihovej dráhe, lesu, cyklochodníku.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Veľmi útulný byt, do ktrorého sa môžete rovno nasťahovať. Priestranné prirodzene presvetlené izby, vkusná rekonštrukcia, dobrá možnosť parkovania na veľkých parkoviskách pri dome a k tomu obľúbená časť Petržalky. Byt môže byť zaujímavý aj ako investícia s cieľom budúceho prenájmu – žiadaná lokalita, nepriechodné izby, náklady pod kontrolou.

CENA:
114 990 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV– vážime si našich klientov a preto všetky štandartné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


OSUSKÉHO, 2-i byt, 55 m2 – rekonštrukcia, ORIENTOVANÝ DO DVORA, zeleň