fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

OBCHODNÁ, 2-i byt, 45 m2 – výhľady do tichého dvora, vlastné kúrenie

169 900 €
Lokalita Bratislava - Staré Mesto
Ulica Obchodná
Počet izieb 2
Výmera 45 m2
Poschodie 4
Konštrukcia budovy Tehla
Stav Čiastočne prerobený

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj tehlový, prerobený byt so staromestskou atmosférou na lukratívnej adrese pár krokov od pešieho Korza. Nehnuteľnosť s vysokým investičným potenciálom, vďaka svojej žiadanej, centrálnej lokalite, kompaktnosti a funkčnému interiéru s charakterom, je byt ihneď možné dlhodobo prenajímať alebo ponúknuť byt na Airbnb. Vlastné kúrenie s nákladmi pod kontrolou, rezidenčné parkovanie, MHD pohodlne pri dome, centrum na pár krokov a tichá orientácia celého bytu. Príjemný mestský byt pre mladých ľudí, so špičkovou občianskou vybavenosťou na pešo s puncom bývania na vychytenej Staromestskej adrese.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• Bratislava I, Staré Mesto – Obchodná ulica
• 2-izbový byt
• tehla
• rekonštrukcia
• celková plocha: 45,40 m2
• 4. poschodie / 6
• bez výťahu
• parkovanie – rezidenčné v okolí domu
• kúrenie – vlastné kúrenie , plynový kotol

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná
• plávajúca podlaha, dlažba
• prerobená elektroinštalácia, vrátane ističov
• zrekonštruovaná kúpeľňa s toaletou
• menšia prerobená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu je na JV
• pozemok pod bytovým domom je v podielovom vlastníctve majiteľov
• mesačné prevádzkové náklady sú komplet len 125 EUR + elektrina
• plánovaná oprava a zateplenie fasády bytového domu
• optika

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
Mestská časť Staré Mesto – takmer úplne historické centrum bude vašim susedom. Žiadaná, špičkovo občiansky vybavená časť centra v susedstve pešej zóny na Poštovej, námestia SNP a revitalizujúcej sa časti okolia Starej tržnice. Výnimočne dobrá poloha s plnou pešou dostupnosťou obchodov, škôl, MHD, parkov, zdravotníckych zariadení, štátnych inštitúcií, kultúry, ako aj množstva reštauračných zariadení. 100% mestský život v takmer v úplnom centre Bratislavy!

Priamo pri bytovom dome nájdete kaviarne, kníhkupectvo, fitness centrum, obchody, reštaurácie, potraviny, banky. Krátkou prechádzkou sa dostanete k obchodnému domu na Kamennom námestí, či modernej obchodnej galérii Eurovea a k nábrežiu Dunaja. K pohodlnému bývaniu prispeje výborná dostupnosť MHD ponúkajúca priame spojenia s ostatnými časťami mesta.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Šikovný byt v obľúbenej lokalite Starého Mesta, ktorý bude mať vždy svoju hodnotu. Za nás pozitívne hodnotíme jeho slnečnú orientáciu mimo ruchu Obchodnej ulice, do kľudného vnútrobloku a nízke náklady. Byt je ihneď možné využívať, bez nutnosti rekonštrukcie, či už na plnohodnotné bývanie vo vychytenej lokalite alebo na prenájom.

CENA:
169 900 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


OBCHODNÁ, 2-i byt, 45 m2 – výhľady do tichého dvora, vlastné kúrenie