fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

JAROVCE, stavebný pozemok, 794 m2 – na začiatku Jaroviec, všetky IS

469 500 €
Lokalita Bratislava - Jarovce
Ulica Jantárová
Rozloha pozemku 794 m2
Typ Pozemok - bývanie

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v pôvodnej zástavbe na začiatku Jaroviec, no len pár minút pešo od práve vznikajúcej novej lukratívnej štvrte novostavieb Dve sýpky, Opál a Jantár. Strategické miesto pre pohodlné bývanie. Pokojný vidiecky charakter mestskej časti, v kombinácií s prírodnou scenériou okolitých Lužných lesov, blízkosť hraníc Rakúska a vynikajúca, rýchla dostupnosť do centra Bratislavy, to ponúka tento pozemok. Na parcele je možné okamžité zahájenie výstavby, nachádzajú sa na nej všetky IS. V prednej časti pozemku od ulice je situovaný starší 3-izbový RD v pôvodnom stave.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• Bratislava V, Jarovce – Jantárová ulica
• veľkosť pozemku: 794 m2
• IS na pozemku: voda, plyn, kanalizácia, elektrina.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• šírka pozemku: 16 m2
• dĺžka pozemku: 50 m2
• obdĺžnikový tvar pozemku
• oplotený
• UPI: stabilizované územie, malopodlažná zástavba obytného územia, max 4 nadzemné podlažia, číslo funkcie 102
• na pozemku v prednej časti sa nachádza 60 ročný, 3-izbový RD, obytný v pôvodnom stave, vhodný aj na rekonštrukciu, nadstavbu

AKÉ JE OKOLIE:
• Jarovce – príjemná južná oblasť Bratislavy, plná histórie i jedinečnej prírody lužných lesov a výnimočne dobrou dostupnosťou prírody, Rakúska a ostatných častí Bratislavy. Oblasť medzi jazerami, lesmi, Rusovským ramenom a Dunajskou hrádzou ponúka množstvo športových a voľnočasových aktivít (cyklochodník, turistika, rybolov, korčuľovanie, vodné športy). Okolitá prírodná scenéria robí Jarovce ideálnym miestom pre život.
• Jarovce ponúkajú širokú občiansku vybavenosť – škola, škôlka, materské centrum, pošta, kostol, obchody a služby, futbalové ihrisko. V pešej dostupnosti sa práve dokončuje nová štvrť s budúcou bohatou ponukou vybavenosti. Vďaka novému napojeniu na obchvat je doprava rýchla a efektívna. Petržalka je vvám k dispozícií 5 minút autom alebo MHDčkou neďaleko od pozemku.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Ponuka, ktorá si v sebe nesie značný potenciál. Výborná poloha vrámci mestskej časti, kompaktný tvar pozemku, plne vybudované IS. Možnosť výstavby až 4 nadzemných podlaží robí túto parcelu zaujímavou nielen na výstavbu rodinného domu, ale aj menšieho bytového domu vo výbornej lokalite kúsok od pôvodného centra Jaroviec a zároveň pár minút pešo od novej modernej urbanistickej zástavby.

CENA:
469 500 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie vášho nového pozemku.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


JAROVCE, stavebný pozemok, 794 m2 – na začiatku Jaroviec, všetky IS