fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

GABČÍKOVA, 1-i byt, 38 m2 – rekonštrukcia, ZAČIATOK KARLOVKY

85 990 €
Lokalita Bratislava - Karlova Ves
Ulica Gabčíkova
Počet izieb 1
Výmera 38 m2
Poschodie 1
Konštrukcia budovy Panel
Stav Čiastočne prerobený

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária, exkluzívne ponúka na Východ orientovaný 1 izbový byt po príjemnej rekonštrukcii. V byte sa nachádza úplne nová doposiaľ nepoužitá kuchynská linka s novými spotrebičmi, novo položená plávajúca podlaha. Byt je pripravený rovno k nasťahovaniu. Isto oceníte aj praktickú komoru v byte ale i prebehnutú rekonštrukciu společných priestorov. Veľkým plusom je žiadaná lokalita začiatku Karlovej Vsi s dobrou možnosťou parkovania, len pár zástavok električkou do Starého Mesta a urastenou zeleňou v priamom okolí bytového domu.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava IV, Karlova Ves – Gabčíkova ulica
1-izbový byt bez balkónu
rekonštrukcia
panel / zateplenie
úžitková plocha: 37,74 m2 (vrátane pivnice)
1. poschodie / 12 (nie prízemie)
výťah
parkovanie v okolí bytového domu
kúrenie – ústredné, vyregulované
komora v byte
pivnica

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná (trojsklo)
• nová plávajúca podlaha, dlažba
• nová maľovka
• kúpeľňa so sprchovým kútom
• samostatná toaleta
• rolldoor
• nová kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi, chladnička

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na V
• na poschodí sa nachádza menšia uzamykateľná chodba
• 3 výťahy
• prevádzkové náklady bytu (85 EUR správca + elektrina)
• pozemok pod bytovým domom je v podielovom vlastníctve
• byt je predajom voľný
• zrekonštruované spoločné priestory (bytový dom je zateplený, zrekonštruovaná strecha, plastové okná na spoločných priestoroch, vymenená brána na čip, opravené dva výťahy, nový nákladný výťah, nové stupačky)

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• začiatok Karlovej Vsi – obľúbená časť okolia gymnázia L. Sáru, pár zástávok River Park, centum mesta, pár minút pešo nájdete príjemnú reštauráciu Karloveská klubovňa, Polikliniku, kostol. Výborná občianska vybavenosť dostupná pešo (Lidl, Billa, Samoška, Terno), školské zariadenia, ihrisko, pošta. Neďaleko domu budete mať k dispozícii zástavku MHD.
• Príjemný pocit z nového bytu Vám podporí ľahko prístupné prírodné prostredie povodia Dunaja, cyklochodník do Devína. Urastenú zeleň nájdete rovno v okolí bytového domu.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Ideálny byt pre 1 – 2 osoby, bez nutnosti investovania, čistý, pripravený k nasťahovaniu v lokalite, ktorá si drží svoju cenu a z ktrorej budete mať rýchlu dostupnosť do centra, Petržalky, ale aj ostatných častí mesta. Vďaka blízkosti Vysokých škôl, kancelárií veľkých firiem je byt múdrou voľbou aj pre investorov, s cieľom budúceho prenájmu bytu, ktorý je tu neustále žiadaný.

CENA:
85 990 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandartné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme Vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie klúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hytopekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


GABČÍKOVA, 1-i byt, 38 m2 – rekonštrukcia, ZAČIATOK KARLOVKY