fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj Predané

BUDATÍNSKA, 3-i byt, 77 m2 – bytový dom TATRA PANONIA, vlastná kotolňa

263 500 €
Lokalita Bratislava - Petržalka
Ulica Budatinská
Výmera 77 m2
Poschodie 6
Konštrukcia budovy Tehla
Stav Novostavba

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj šikovný 3-izbový byt, v novšom bytovom dome z roku 2009 s vlastným uzavretým detským ihriskom, kotolňou, klimatizáciou a príjemným, nerušeným výhľadom na Rakúsko. Byt si vás získa presvetlením, výhľadmi, čistotou interiéru a svojou polohou, ktorú ocenia najmä rodiny. Cez cestu sa nachádza základná škola, futbalové ihrisko, pri dome oplotené detské ihrisko, neďaleko ZŠ Narnia, nové ihrisko Jama ale aj obľúbené petržalské nákupné centrum Galéria. Príjemnú atmosféru bytu podporujú výhľady do širokého okolia, balkón, klimatizácia a tiež vás potešia nízke náklady na byt len 110 euro + elektrina.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

Bratislava V, Petržalka – Budatínska ulica

3-izbový byt
tehla / zateplenie
polyfunkčný bytový dom z roku 2009
celková plocha: 77,86 m2 (byt 68,43 m2 + balkón 9,43m2)
6. poschodie / 13
2 x výťah
parkovanie – v okolí bytového domu alebo možnosť dokúpenia garážového státia (info u makléra)
kúrenie – vlastná kotolňa v dome, v byte regulácia kúrenia termostatom
komora
klimatizácia
videovrátnik

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná so žalúziami
• plávajúca podlaha / dlažba
• bezpečnostné vchodové dvere
• kúpeľňa s vaňou
• samostatná toaleta
• príprava na kuchynskú linku
• nová maľovka

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na SZ a JZ
• pozemok v podielovom vlastníctve
• vlastné oplotené detské ihrisko
• na prízemí domu sa nachádzajú obchodné prevádzky
• garáž v suteréne
• mesačné prevádzkové náklady bytu len 110 EUR + elektrina
• byt je predajom voľný


AKÉ JE OKOLIE BYTU:
Lokalita okolia Budatínskej ulice sa aj vďaka svojej nedávnej revitalizácie nákupnej galérie pri Tescu stala ešte viac preferovaným miestom Petržalky. Ponúka moderný mestský spôsob života, s výbornou občianskou vybavenosťou, ľahkou dostupnosťou MHD, v priamom okolí sa nachádza množstvo školských a voľnočasových zariadení.
Chránenú krajinnú oblasť, jazero Draždiak, bežecké trate, športovo-rekreačný areál budete mať krátkou prechádzkou od svojho bydliska. Vďaka svojej strategickej polohe všetko nájdete pohodlne, pár minút od domova. Byt ponúkne výborné zázemie aj pre ľudí dochádzajúcich do Rakúska. Poteší vás rýchly prístup na obchvat, šikovná dostupnosť MHD, výborné nákupné možnosti v priamom okolí.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Ideálny byt pre mladú rodinu alebo pár, hľadajúci presvetlený, kompaktne dispozične riešený byt, v modernej bytovke, ktorý ponúka priestor na zrealizovanie vlastného štýlu interiéru. Obľúbené stredové poschodie s príjemným výhľadom, výborná občianska vybavenosť a v neposlednom rade rýchla dostupnosť viacerých mestských ťahov, pridávajú plusové body tejto nehnuteľnosti. Pozitívne hodnotíme tiež úspornosť bytu vďaka vyriešenému vlastnému regulovaniu kúrenia a súkromné oplotené detské ihrisko pre majiteľov bytov.

CENA:
263 500 EUR (možnosť dokúpenia garážového státia v suteréne domu)

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT
Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


BUDATÍNSKA, 3-i byt, 77 m2 – bytový dom TATRA PANONIA, vlastná kotolňa