fbpx
Ing. Peter Lupták

Ing. Peter Lupták

0905 567 007 luptak@sirius.sk
Predaj Predané

ŠUSTEKOVA, 1-i byt, 37 m2 – novostavba, orientovaný do tichého parku

128 000 €
Lokalita Bratislava - Petržalka
Ulica Šustekova
Počet izieb 1
Výmera 37 m2
Poschodie 3
Konštrukcia budovy Tehla
Stav Novostavba

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka pekný 1-izbový byt v novostavbe na Šustekovej ulici v Petržalke. Nachádza sa v dôkladne udržiavanom bytovom dome s množstvom umeleckých plastík a s príjemným, tichým okolím plným zelene, ideálnym na oddych alebo hru s deťmi. Byt je dostatočne svetlý s veľkým balkónom poskytujúcim súkromie a pekný výhľad.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava V, Petržalka – Šustekova ulica
1-izbový byt
balkón
novostavba
tehla
celková plocha: 36,93 m2 (byt 30,93 m2 + balkón 6 m2)
3. poschodie / 8
výťah
dostatok voľných parkovacích miest v okolí domu

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• bezpečnostné dvere
• plastové okná so sieťkami
• interiérové žalúzie
• plávajúca podlaha v kuchyni a v izbe
• dlažba v chodbe a v kúpeľni
• izba s výstupom na priestranný balkón, orientovaný do tichého udržiavaného dvora
• kuchynská linka vybavená vstavanými spotrebičmi: digestor, sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou, práčka
• kúpeľňa s vaňou a s WC
• rolldor skrine na chodbe

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na J
• mesačné prevádzkové náklady bytu – 120 EUR (2 osoby)
• zariadenie bytu v rozsahu podľa dohody s majiteľom
• kvalitný bytový dom a udržiavané okolie

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• UDRŽIAVANÉ – okolie Šustekovej ulice je plné zelene a parkov. Krátkou prechádzkou sa dostanete aj na nábrežie Dunaja a do sadu Janka Kráľa.
• INFRAŠTRUKTÚRA – v blízkosti domu sa nachádzajú zastávky MHD autobusov aj električiek, ktoré poskytujú rýchle napojenie sa do centra mesta a do ostatných mestských častí. Veľmi rýchlo a jednoducho sa dostanete tiež na mestský diaľničný obchvat.
• KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – v okolí bytového domu sa nachádza poliklinika, školy, škôlky, obchody, reštaurácie, kaviarne, cukráreň, služby, trhovisko, pošta, obchodné centrum Aupark a mnoho ďalšieho.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Tento 1-izbový byt s príjemnou rozlohou disponuje dostatkom úložných priestorov, veľkou kúpeľňou s WC a s vaňou a taktiež balkónom orientovaným na južnú stranu. Pod balkónom sa nachádza park plný zelene s fontánou, jazierkom a detským ihriskom. Okolie bytového domu je upravené a nachádzajú sa tu rôzne umelecké sochy. Výhodou tohto bytu je tiež dobrá občianska vybavenosť, rýchla dostupnosť do centra mesta a tiež dostatok parkovacích miest v okolí domu.

CENA:
128 000 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť
0905 567 007
luptak@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


ŠUSTEKOVA, 1-i byt, 37 m2 – novostavba, orientovaný do tichého parku