fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj

ROZADOL, 2-i byt, 71 m2 – garážové miesto v cene, nízke náklady

228 000 €
Lokalita Bratislava - Ružinov
Ulica Mliekarenská
Počet izieb 2
Výmera 71 m2
Poschodie 4
Stav Novostavba

NOVINKA! Práve pridané do ponuky – zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka krásne priestranný 2-izbový byt vo veľmi obľúbenom obytnom komplexe Rozadol. Unikátne spojenie bytových domov, kancelárií, príjemných plôch so zeleňou, ako aj obchodných prevádzok v jednom objekte v top lokalite Ružinova. Veľkometrážny 2-izbový byt, ktorý ponúkame vám ponúkne naozaj kavalitné zázemie – moderné drevené okná, drevené parkety a interiérové dvere, vynikajúci stav samotného bytu, náklady pod 100 euro a k tomu absolútna samozrejmosť parkovacie miesto v garáži. ODPORÚČAME!

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Bratislava II, Ružinov – Mliekarenská
2-izbový byt
polyfunkčný dom z roku 2006
celková plocha: 71,24 m2 (byt 60,53 m2 + pivnica 10,71 m2)
4. podlažie / 6
výťah
garážové parkovacie miesto
pivnica

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• bezpečnostné vchodové dvere
• drevené okná
• drevené parkety / dlažba
• kuchynská linka vybavená vstavanými spotrebičmi: digestor, varná doska, rúra, umývačka riadu
• 2x rolldoor skrine
• kúpeľňa s vaňou a toaletou

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia bytu na JZ
• mesačné prevádzkové náklady na byt a garážové státie len 91,50 EUR + elektrina
• byt bol používaný len príležitostne, preto je vo výbornom stave, nie je vybývaný

AKÉ JE OKOLIE BYTU:
• SRDCE RUŽINOVA – Ružová dolina, jedna z najpreferovanejších lokalít Ružinova, kde sa prepája stará ružinovská atmosféra nižších bytoviek a parkov, trhoviska Miletičova s modernou urbanistickou architektúrou novostavieb s perfektnou vybavenosťou, ktorá vám bude k dispozícii. Priamo v Rozadole budete mať k dispozícii fitness centrum, kaviarne, reštaurácie, potraviny a množstvo ďalších služieb. Krátkou prechádzkou sa ocitnete na Dulovom námestí alebo trhovisku. Ľudia, ktorí si chcú užívať mestský život si tu prídu na svoje. Auto nebudete potrebovať, všade budete mať blízko. Na nákup, kávu, pracovné stretnutie si jednoducho zájdete pešo. Výborná adresa!

• VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – všetko dostupné pár minút pešo alebo mestskou dopravou – obchody (Lidl, Jednota, Tesco Expres, Billa…) školy, tržnica, Miletička, OC Central, Zimný štadión, kúpalisko Delfín. Voľné chvíle môžete tráviť na neďalekom Štrkoveckom jazere. MHD – zastávky so širokou ponukou liniek do 5 minút od domu.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Táto nehnuteľnosť predstavuje stelesnenie moderného bývania, pohodlia s puncom lukrativity známej bratislavskej novostavby a vynikajúcej lokality. Prekvapí vás ozajstná priestrannosť, dokonalé presvetlenie priestoru a veľmi pekný stav bytu. Nehnuteľnosť hodnotíme ako vysoko atraktívnu – neustály dopyt po bytoch v tomto projekte, vyhradené parkovacie miesto a veľmi priaznivé nízke náklady. Neváhajte!

CENA:
228 000 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť:
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


ROZADOL, 2-i byt, 71 m2 – garážové miesto v cene, nízke náklady