fbpx
Ľuboš Hudík

Ľuboš Hudík

15 rokov skúseností 0918 999 399 hudik@sirius.sk
Predaj

RECA, 4-i RD, 154 m2 – novostavba s garážou, pekný pozemok 678 m2

249 900 €
Lokalita Reca
Ulica Reca
Počet izieb 4
Výmera 154 m2
Rozloha pozemku 678 m2
Konštrukcia budovy Tehla
Stav Novostavba

SIRIUS Realitná kancelária ponúka na predaj tehlový 4-izbovový rodinný dom s garážou a praktickým prístreškom na parkovanie v príjemnej lokalite len pár minút od Senca.
Dom je postavený s klasických poctivých materiálov a bol kolaudovaný v roku 2017. V kombinácii so skoro 7 árovým pozemkom v atraktívnej lokalite novej rezidenčnej štvrte blízko pri jazere, ponúka táto novostavba ideálne prostredie pre rodinný život.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Reca – Okres Senec
4-izbový bungalov
novostavba 2017 (tehla 40 cm, zateplenie)
celková plocha: 154,2 m2 (129,8 m2 dom + 24,4 m2 garáž) + 17,22 m2 prístrešok na parkovanie + 32 m2 úložné podkrovie + 10 m2 pivnica
parkovanie – garáž, prístrešok, vonkajšie parkovacie miesto
kúrenie – podlahové kúrenie, plynový kotol so zásobníkom
2 x terasa
pivnica
krb
garáž
všetky IS okrem kanalizácie – čistička
pozemok – 678 m2

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
• plastové okná Salamander (trojsklo)
• dlažba v celom dome
• podlahové kúrenie v každej izbe
• biele interiérové dvere
• 2 x kúpeľňa , 3 x toaleta
• šatník v rodičovskej spálni
• komora
• technická miestnosť
• nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi
• na pozemku sa nachádza príprava na bazén a automatickú závlahu

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• orientácia SZ
• kolaudácia v roku 2017
• pozemok je rovinatý, zatrávnený a oplotený plotom
• dom má prípravu na pokrytie finálnou fasádnou omietkou

AKÉ JE OKOLIE DOMU:
Nová časť Reci pri jazere – ponúka kľudné prostredie s pohodlnou pešou dostupnosťou centra obce, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť – potraviny, poštu, služby, slovenskú aj maďarskú škôlku a školu, krásny ranč s jazdeckým areálom. Obec Reca vzrastá na svojej popularite najmä pre svoju bezprostrednú blízkosť okresného mesta Senec, ktoré vám ponúkne širokú sieť služieb a obchodov.

Pár minút autom sa nachádza centrum Senca, promenáda plná obchodov a reštaurácií. K dispozícii sú školské zariadenia, zdravotné stredisko, pošta, široká sieť služieb, výborná možnosť nákupov (Billa, Jednota, Tesco, Lidl, Kaufland…).
Voľné chvíle môžete stráviť príjemným relaxom a športovaním v okolí Slnečných jazier, cyklistikou, či golfom v Bernolákove. Zaujímavosť lokality potvrdzuje ľahká dostupnosť Bratislavy a neďaleký výjazd na diaľnicu

Z NÁŠHO POHĽADU:
Poctivé materiály, rozumná dispozícia s priestrannými izbami, obľúbený typ rodinného domu – bungalov, k tomu vyriešené parkovanie v garáži, pivnica, či užitočný podkrovný priestor sú atribúty, ktoré naplno využijete v každodennom živote. Chválime príjemne neutrálne zrealizovanie interiéru, ktorý pôsobí čisto a harmonicky a novým majiteľom ponúka neobmedzený priestor na doladenie podľa vlastného vkusu. Pozitívne hodnotíme ideálnu veľkosť pozemku, ktorý tak ponúka možnosť oddychovej zóny ako aj úžitkovej záhrady.

CENA:
249 900 EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT

Dajte nám o sebe vedieť
0918 999 399
hudik@sirius.sk
www.sirius.sk

Našimi skutočnými hviezdami sú klienti

Mohol som sa spoľahnúť

To, že ste odborníci, som pochopil už na prvom stretnutí. Celý predaj ste zastrešili tak, že som bol v úplnom kľude. Ďakujem, že ste za mňa riešili všetko, čo bolo treba. Neviem si predstaviť, ako by som to zvládol sám. Jednoznačne vás odporúčam.

Radovan S., predávajúci, 1-izbový byt, Petržalka

Diskrétnosť na prvom mieste

S veľkou vďakou spomíname na spoluprácu s realitnou kanceláriou Sirius. Sme ľudia, ktorí majú radi svoje súkromie, nevedeli sme sa úplne stotožniť, že budeme musieť otvárať dvere množstvú cudzích ľudí k nám domov. Preto naša podmienka bola čo najmänej obhliadok. Nech je náš byt kvalitne nafotený a všetko dôležité je zrejmé už z prezentácie. Zvladli to úplne s prehľadom. Ďakujeme.

Petra a Marek K., predávajúci, 3-izbový byt, Staré Mesto

Vsadili sme na skúsenosť rodiny

Kontaktovali sme vás na základe odporúčania z rodiny. Z rozprávania sme si boli istí, že bude všetko na poriadku a vedeli sme, že sa o nás dobre postaráte. Milo nás však prekvapil váš prístup. Normálne ľudské správanie, vždy sme sa vedeli porozprávať, bolo to veľmi prirodzené. Držíme vám palce aj do budúcna.

Predávajúci, RD Bratislava

Môžeme vám s niečím pomôcť?


RECA, 4-i RD, 154 m2 – novostavba s garážou, pekný pozemok 678 m2